disable highlight

Followers

Saturday, 27 August 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011


Assalamualaikum w.b.t.

Ramadan hampir melabuhkan tirainya... sedar x sedar lagi 2 hari camtu je da nak raya... seronok x puasa tahun nie korang2 semua?? first tyme nak menyambut raya sebagai seorang penulis blog (poyo je macam laa femes sangat kan)... hahaha... di sebalik rase seronok untuk menyambut kedatangan syawal, rasa sedey pulak yang ada kat dalam diri ini kerana ramadan bulan yang mulia nie nak sampai ke penghujungnya.. persoalan yang selalu bermain dalam kepala otak aku nie, dapat ke aku nak jumpa lagi bulan ramadan untuk tahun depan?? harap2 yang nie bukan yang terakhir..

Persiapan raya korang macam mane?? barang2 raya da beli?? kuih2 raya da siap buat?? da gotong royong bersihkan rumah?? banyak betol ayat pertanyaan aku kat korang nie.. jangan lupa jawab kat bahagian comment kat bawah nie taw.. wajib2x!! hahaha... sape jawab dapat choki2.. asek umpan dengan choki2 je kan.. lantak laaa.. blog nie aku punya... hahaha...


Ok, lagi sekali entry nie mempunyai mukhadimah yang panjang... kah kah kah... aku nak buat ucapan raya je sebenarnya nie.. teros ke point asal..

Dengan ini aku ingin menyusun 10 jari yang xberapa lawa nie untuk memohon maaf atas segala salah & silap yang aku penah buat sama ada dalam keadaan sedar, separuh sedar mahupon secara x sedar langsung.. aku hanya laa seorang manusia biasa yang x pernah lari dari membuat sesuatu dosa... harap lepas nie aku dengan korang kira 0 = 0  ye.. ramai kenalan yang aku dapat sejak menjunamkan diri yang serba naif & noob nie kedalam dunia blog.. thanx sangat2 sebab sudi mengintai2 kat blog yang xseberapa nie... "saya budak baru belajar maaa".... hahaha...


Selamat hari raya aidilfitri Minal Aidzin Wal Faidzin 1432H dekat korang2 semua... kepada yang nak balik beraya dekat kampung tuh, berhati2 ketika memandu di jalan raya... ingat laa orang2 yang tersayang.. ehhh silap2... kita tukar sket.. ingat laa orang2 yang sayang kat kita.. haaa, baru betol... xlari nya kampung korang2 tuh semua... hahaha.. semoga perjalanan kita semua sampai ke destinasi masing2 & dipermudahkan.. kirim salam aku dekat orang2 yang ade kat kampung korang ye.. kalau x kirim dosa... ^____^
p/s :: raya2 jugak, merdeka jangan lupa... lepas raya kalau ada gambar nanti update.. 

21 comments:

Urzain Hussain said...

selamat hari raya..:)

Encik JI said...

slmt hari raya jugak. dtgla rumah. hehe

Wadi AR said...

gua pon nak kad raye gak. duit sekali kentang. DUIT! hahaha

MrS. F said...

slmt hari raya maaf zahir batin... smoga bahagia di aidilfitri... :)

mocha~ said...

persiapan raya: gitu-gitu jer

brg2 : brg masuk U je bnyak beli =="

kuih : complete!

gotong-royong : dlm process


mrkah penuh ni!! choki-choki sila post..hehe

norhatizahmohamed said...

selamat hari raya aidilfitri. jemputlah datang ke rumah ;P duit raya aku kau jgn lupa. kalau ko tak nak bagi aku duit kertas, syiling yg ko kumpul banyak² tu pun jadilah. hahahaha ;D

p/s: aku memang dok sabah la. awat? huhu

Aiman Hj Amin said...

Selamat hari raya Nwar.. 0=0 la ye.. hihi.. klu ak kirim salam pun, dorg x knal.. menimbulkan byk persoalan je nnt.. heheh.. btw, berhati2 pulang ke kampung nnt.. (^__^)v

Amna.Qadeeja said...

hehe persiapan ala kadar je

salam aidilfitri jugak. jemput dtg rumah eceh ceh ;D

anamizu said...

wewiit~
persiapan cik ana alhmdulillah dah setle semua..kerje2 kat ofis pon dah setle sblm balik cuti..barula boleh beraya sakan..hehe


salam lebaran penuh kemaafan dr cik ana..jemput ke blog cik ana..ade kad raya spesel utk kwn2 :)

Atiqah Farhana Safian said...

Singgah di sini.
Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Jangan lupa kasi choki-choki ek.. Huhu..
Semoga tahun ini diberkahi sentiasa dan dilimpahi rahmat, Insya-Allah. :)

AesyaZealous said...

slmt hari raya gak nwar chachos!!!!

aku dah beli baju raye, kasut raya, brooch raye, baju dlm raya..ehh..

rumah dah siap kemas..tinggal masak je..

k dh jawab. nak choki2!!

fiezra said...

nk telekung raye wane pink laa pakcik tua...nk minx duit raye kenfem2 xdpt kn?hha..btw selamat hari raye :)

Syazwan Che Deraman said...

Selamat hari raya.
selamat berpuasa.

nelly said...

Nelly The Strange nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA !
:)

Nur Aizureen Md Zahir said...

selamat hari raya ~!
hepy merdeka day :)

Nafisah Ruslan said...

selamat hari raya.. alhamdulillah persiapan raya semua berjalan dengan lancar.. cuma sdih xdpt blik kg je.. hu2

Zul Fattah said...

selamat hari raya..
maaf zahir dan batin..
[^^,]
http://zulfattah.blogspot.com/

Dr. Ben said...

eid mubarak!

WAHIDA ALIAS said...

SELAMAT HARI RAYA DAN MERDEKA JUGAK!


SEMOGA BERBAHAGIA DI HARI YG MULIA NI.

Frogskins said...

Selamat hari raya buat tuan rumah

Green Apple said...

Selamat Hari Raya..seronok dpt banyak duti raya atau keluar duit raya... heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...