disable highlight

Followers

Monday, 15 August 2011

Berbuka Dengan Schoolmate 2011


Assalamualaikum w.b.t

Hari sabtu lepas aku dengan teman2 sesekolah aku pergi berbuka same2... tempat yang kiteorang pergi dekat2 sini je.. malas nak pergi jaoh2.. disebabkan rumah masing2 dekat area serdang nie je, so, tempat yang paling terbaik & munasabah adalah dekat restoran Chop & Stick.. masing2 semua nak selera barat je kan... bajet sorang2 xnak makan nasi.. kah kah kah... pic yang dapat snap sangat laa terhad disebabkan oleh beberapa faktor antaranya aku x bawak kamera, tempat die terlampau laa padat & lagi satu aku tengah lapar... pic yang dapat snap pon ade yang xberapa lawa sebab keadaan kamera yang uzur & kiteorang nie bukan nye lahir dari darah photographer and x bertauliah pon.. kah kah kah...



padat giler kedai makan nie... aiyooo

blurrrr giler pic nie kan?? lantak laa...

lepas berbuka lepak Putrajaya pulak

hasil nukilan seorang photographer yang noob!! haha..

yang nie korang tengok je.. xyah comment pape..

p/s :: tamat 15 hari & lagi 15 hari...

6 comments:

Wadi AR said...

cantik gambar encik

mocha~ said...

yarghh 15 hari lagi!!

waeda alias said...

yuhuu. mmg best kli bbuka ngn kwn2 sekali sekala :)

qudwa said...

hoit...nnti sampai serdang belanja aq plak kat situ...hahahaha

nurain said...

best nyeeee ;)

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

nurain said...

ni balasan nye!

awk da kne tag!

http://nurain-kisahhidupku.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...