disable highlight

Followers

Monday, 25 June 2012

7 Bulan Itu Sangat Lama

Assalamualaikum w.b.t. 

Akhirnya!!! hampir 7 bulan blog Kata Kata Kosong nie ditinggalkan x bertuan dan berpenghuni... berkulat kulat da blog nie.. bukan sebab malas o da beralih arah tetapi kurang masa laa untuk type2 nie.. type2 report banyak laa.. lagi pon takde cerita2 best laa.. idea semua terkubur.. asyik pikir pasal assignment je.. semua berpunca dari kos degree yang aku ambil sekarang nie.. kejam sangat kos nie korang tahu tak.. makin lama makin horror.. huh!!

Alhamdulillah... 21/6 lepas, habis sudah 3 tahun pengajian aku dekat UPM nie.. kusut weyh time exam final hari tu.. tinggal lagi setahun je woiii... next sem aku jadi super senior da.. mungkin lagi busy... dengan FYP nye lagi... adoiii... nasib badan... tapi takpe, da pilih sendiri kos nie dulu kan and sekarang kena laa pulun sampai habis degree ye dakk?? 2 sem je lagi... ^___^

Esok aku da start LI pulak... selamat berINTERNSHIP wahai kawan2 semua.. x sabar nak dengar korang punya pengalaman LI masing2.. konfem banyak yang xbest dari yang best kan.. =P tapi aku harap bia laa banyak best.. yang tak best tu jadikan sampai best jugak BOLEY??...

Selama aku menghilang dalam dunia blog nie banyak gak benda2 lagha yang aku buat selain STADY tu.. stady benda lagha ke?? baru tahu... Ada 2 cerita yang aku baru tengok & teros melekat dekat cerita tu.. satu cerita reality show RunningMan & satu lagi cerita series The Vampir Diaries... sapa kat sini fanatik cerita nie jugak?? bak sini tapak tangan korang.. aku nak tepuk sampai lebam... tapi xyah cakap aku LAME ke NOOB ke ape2 ehh... HAHA!!




Satu lagi nak cerita nie.. pasal EURO2012... team mane yang korang pilih & rase boleh menang?? kalau korang tanya aku memang aku minat England laa.. korang jangan gelak o cakap pape ehh.. diam2 sudah.. aku tahu ramai yang x suka England nie.. so, aku minat senyap2 je.. kul 2.30 jap lagi England vs Italy (quaterfinal).. Go England!! harap2 boleh lepas ke next round.. kalau menang kene jumpa Spain plak dekat semi-final.. ape laa nasib England nie.. tapi takpe, bola tu kan bulat.. apa2 pon boleh jadi.. Holland yang kuat tuh pon kalah dekat grouping.. oppppss!! sorry peminat2 Oranje... HAHA!! 



Panjang pulak entry nie.. semua benda nak cerita.. balas dendam mungkin sebab lama da x update blog.. insyallah lepas nie akan ada entry2 yang lain pulak.. ehhh, da nak bulan ramadan kan?? kejap nye rasa.. macam baru semalam pergi bazar ramadan beli ayam bakar.. HAHA!! semoga tahun nie kita dapat berjumpa lagi bulan ramadan yang mulia tu... lagi 20++ hari je lagi... jom countdown sama2 jom... 
Thank you.. ^___^

p/s :: mohon jangan boring bukak blog nie yer.. haha


21 comments:

syAzAnA said...

HEHEHE.

selamat berLI! saya pun layan RM jugakkkk! hik


syaz follow sini! :P

norhaidah mokri said...
This comment has been removed by the author.
syakey said...

saya peminat vampire diaries!!! :D

lagilagi damon salvatore <3<3<3 :D

zaty said...

Wah.tgk running man! ;))

Marisa Kasandra said...

Jom Download Game...
Mcm2 game menarik ada...Kompem BEST!!!
Kalau berani singgah la...FunGamez4You...Tq

sakurasue said...

runningman! my favourite! hehe gary oppa chuae-o~

bukanretis said...

yee..sangat lama! hehe. tgk running man gk?wahwah

sakurasue said...

gary sgt cutee ok.. hee sebab dy lurus tu yg cute.he

obat pria perkasa said...

so nice... ^_^

Dahlia Amirudin said...

http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html jom join :D

tricajus said...

yakinla sumpah

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

outbound malang said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

outbound malang said...


Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

yadi said...

nice post, salam kenal gan thanks

cara mengobati penyakit obesitas said...

ikut nyimak artikelnya gan makasih

Farah Hanis said...

Ohhh student upm rupenyeeee :)

Anonymous said...

geotorelxzp best debt consolidation
credit card debt consolidation

Anonymous said...

geotorelxzp credit card interest
debt consolidation companies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...