disable highlight

Followers

Sunday, 5 June 2011

Part 4 : Machang

salam...
haaaa....!! entry nie smbungan dari Part 3 : Machang tuh... aku ingat da abes da pasal Machang nie.. rupenye ader lagi tuh... tensen aku... entry nie aku nak cite pasal adek aku nie... bnyk betol pluang die nie dapat.. mule2 dpt kampus Uitm Machang pstu buat rayuan mintak tukar kampus sebab jaoh sangat... rayuan die dpt tp sgt2 last minit... tyme tuh die da daftar kolej da kat Uitm Machang tuh... pstu tuka laa die kat Uitm Alor gajah plak.. aku engat da setel laa pasal cte die nie.. dua minggu die kat sane da... seminggu kne orentasi n sminggu lagi start sem belajar... belom abeh ag penat aku angkat brg2 die dr Machang ke Alor Gajah tuh DAN SEMALAM, die dpt plak tawaran masuk Matrikulasi Selangor... die buat rayuan hr tuh lg and smlm baru kuar result sape yg dpt... hr isnin nie 6 Jun kne daftar... xmasok akal kn??? mane sempat nk amek brg die kat melaka tuh... mane sempat nk buat akaun bank... surat perubatan lg... ayah aku da pening kepala da nie.. die memang berharap sgt nk masok matrik tuh sbb kos yg die dpt kat Uitm nie bkn kos yg die minat... lgpon die xde basic langsung pasal account... nmpk nye aku laa jd mangsa angkat brg2 die lg... mmg hampehhh.. tp belajar kat matrik memang susah gle kalo x belajar... kne rajin + cerdik sket... haha... sape yg penah masok matrik nie diorang tahu laa life kat matrik tuh cmne... bertapa terseksa nye hdup kat situ... haha... tp yg best kenangan belajar kat situ akan jd sweet moment korg laa.. aku berani jaminnnn... da2, panjang plak aku merepek2 nie... chowww =)

lawa gile bangunan matrikulasi selangor nie... baru buat laa katakan... puiiii!!

p/s :: cite ape lg laa adk aku nak wat nnt... haissshhh...
         Matrikulasi Negeri Sembilan tetap d hati aku... haha~~

2 comments:

~ shana ~ said...

ko kn abg mithali..hhahaha...
KMNS tetap di hati!!! sumpah rindu matrik..jom gi sane!

liana amran said...

Salam. Masa adik awak dpt keputusan rayuan tukar kampus tu dia dah dkt machang ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...