disable highlight

Followers

Friday, 26 August 2011

Berbuka Dengan F1P2


Assalamualaikum w.b.t.

Beberapa keping gambar yang sempat diambil ketika sesi berbuka bersama budak2 praktikum F1P2 di Mattop Beriani, Bangi... satu kepala RM 25 & hari tuh makan sangat2 x balik modal.. rugi3x!! bukan sebab x sedap taw tapi sebab terlalu kenyang makan nasi beriyani tuh (menyesal amek nasi banyak2)... sangat lambat aku nak update benda nie ye.. pergi hari sabtu lepas... sekarang da nak dekat seminggu da... memang pemalas tahan cipan... hahaha!! 


Seramai 8 orang F1P2 & 3 orang Unknown telah menghadirkan diri dalam sesi berbuka nie... tempat berkumpul sekitar Mines Shopping Mall... aktiviti sebelom berbuka ialah bermain boling... tyme2 puasa pon boleyyyy... kahkahkah... selepas main boling baru laa gerak ke destinasi untuk berbuka puasa dekat bangi... korang nak tahu ape yang "LoL" pasal berbuka nie x?? yang "LoL" nye tentang berbuka nie ialah kereta ade 5 bijik & manusia ade 11 orang.. so, purata satu kereta 2 orang.. pembaziran sangat ketara ye tyme nie.. xpe, sekali setahun.. dimaafkan laa... bagi sape2 yang nak wat berbuka ramai2, make sure korang discuss elok2 pasal transport.. jangan jadi macam kteorang nie..

Selepas makan2, berjalan2 pulak di Putrajaya... bertukar2 cerita, mengenang zaman2 dulu kala, kutuk2 + gossip2 sket member2 yang x join... hahaha!! nasib laa kan.. sape suruh xnak join... tuh je laa serba sedikit tentang sesi berbuka kteorang... walaupon simple tapi seronok sebab dapat jumpa member2 lama... insyaAllah tahun depan kita buat lagi ye kawan2... harap semua dapat join walaupon mustahil.. wahh!!








10 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

SELAMAT HARI RAYA :)

ira-yoshida said...

buat reunion memang seronok kan tapi susah nak kumpulkan semua..

are_liana said...

saya salah sorang daripada unknown!! haha. bangga!
next time unknown join sebadan lagi boleh dak? keji gile. tak malu, bhahahaha :D

banyak ni je ke gambo nyeeeee???lalalala~

fairuz said...

hahaa semua budak kelas kau aku tak kenal. sangat tak femes. okbai hahahaa

aesyazealous malas log in said...

apesal aku tak kenal semua kawan2 ko? ohh lupe aku xsame matrik ng ko..hahaha

budak.mata.empat said...

seronok dapat bukak pose ngan kwn2..tp bukak pose ngan fmly lagiiiiiii seronok berronok2... ^_^

Nur Saina (AntooUngu) said...

Haa amik nasi byk2 lagi..org dh psn. jgn.jgn. degil.. hihi =P

-XaXao- said...

seronok! :P

Saiazuan said...

best dpt mbr2 yg sporting ble ajk brbuka ni.. aku sgt geram ngan mbr2 aku yg tak support bnda2 mcm ni.. bosan tul

hamzah ian said...

meriah tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...