disable highlight

Followers

Sunday, 4 September 2011

Bangi Golf Resort 2011


Assalamualaikum w.b.t.

Wahhh!! seminggu da kita dekat dalam bulan syawal nie.. sekejap je rase kan... so, amacam raya korang?? best tak?? duit raya berkepok2?? hahaha.. bak sini sket... sekarang nie mesti korang semua busy dengan open house kan.. open house situ laa.. open house sini laa... penat2 pon redah laa jugak kan.. demi makanan free... apa ada hal... hahaha!! 


Lama jugak aku x singgah kat blog nie... busy kejap sebab balik kampung... kat kampung mana ada internet... pakai berukband memang kena tunggu sampai berjanggut putih laa jawabnya... so, sekarang da balik nie aku nak letak beberapa keping gambar tyme last berbuka puasa dengan kazen2 aku hari tuh... orang lain da letak gambar raya bagai da... aku still lagi dengan mood puasa... ghasakkk!! gambar raya kena tunggu next entry... hahaha!!


Lokasi :: Bangi Golf Resort
Tarikh :: 28.8.2011 (Ahad)
Harga :: Seorang RM 40 (Makan sampai pengsan @ muntah)
Menu :: 100++ (Makanan + Minuman)










p/s :: seminggu je lagi nak bukak sem baru... yeahhh!!

10 comments:

Nafisah Ruslan said...

bestnya dapat berbuka ramai2 macam ni kan?
selamat hari raya ;)

MrS. F said...

nie kalo bkn puasa pakej camne ek..nanti nak g .. :D

Wadi AR said...

tengokkkkkkk

bukan nak ajak. dekat gile sebelah umah gua je.






cehh!

i am S!L4H.. said...

ni makan sampai pengsan@muntah x?? haha

CayZal said...

satu kepala 40 hengget je..
bapak segala ke'murah'an..
dah la menu banyak..
rugi aku tak datang sini..

FyzaLovato said...

serious terliur!

btw, xsemangat plak nak masuk sem baru =.='

budak.mata.empat said...

selamat hari rayaaaa abang tembammm... haha....

aleen aiden said...

ape tu kambing golek ke?
pergh3,puasa taun nih xmerase kambing golek.taun lepas dpat juga.hee

nashina rika said...

camaaat ary rayerrr :)) nk dueet rayerr la wey. hehe. camaaat menempuhh sem baruu jugaaaaa. gud luck !

azurin ramli said...

fulamak.macam best je tempat tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...