disable highlight

Followers

Wednesday, 17 August 2011

Baca laa Kalau Berani (2)


Assalamualaikum w.b.t


Hahahaha... permulaan cerita nie kita mulakan dengan gelak2 dulu ye.. biar lain sket dari yang lain... korang tuh aku tengok muka semua stok masam2 je... menyampah pulak aku... hahaha!! jangan marah ye... kalau korang senyum, xjadi nak menyampah da... ^_______^

sebenarnya xde cerita apa pon... saje je nak mengarot malam2 buta nie... hari nie kan satu family aku berbuka dekat kampung nenek... sedap giler makan sampai kembung perot nie... dengar perkataan kampung mesti macam pedalaman je kan bunyi nya... hahaha... kampung nenek aku tuh da jadi bandar da... macam mane aku tahu da jadi bandar?? nie bukti nya... first, bunyi ayam yang selalu memekak pagi2 tuh da pupus da... digantikan dengan bunyi kereta yang lalu kat highway kat depan rumah nenek aku tuh... 2nd, rumah nenek aku tuh fully made in batu bata.. da xde da kayu2 nie... 3rd, kampung nenek aku kat kajang.. amacam?? boleh terima x?? jangan jeles taw... kah kah kah..


Habis da pasal mukhadimah untuk entry nie... hahaha... penat aku pusing2 cerita... aku nak tunjukkan gambar yang kat bawah nie je sebenar nya... satu perkara yang pelik + sia2 yang aku buat kat Fb... hahaha... da tengok da?? kalau da tengok bagos.. korang pon ader kumpul poke2 nie x?? sebelum tuh kan, aku nak tanya dengan ikhlas & serius nie... poke nie ape sebenar nya ekk?? tepuk2 manja ke?? hahahaha... lantak laa.. janji bukan mencarut kan... kalau boleh aku nak kumpul sampai beratus2 poke nie ley x?? nanti aku buat contest kita kumpul poke terbanyak dekat Fb nak?? mesti best kan...  kah kah kah..


p/s :: lepas baca, teruskan senyum anda2 tuh ye.. jangan marah... ^___^

11 comments:

MrS. F said...

org poke tak penah nye balas >.<

are_liana said...

kajang bando..takde makna kampung nyeee...
hidup kajang! *tetibe* hahahaha :D

Chachos Cheezy Wedges said...

MrS. F :: mane leh balas.. kalo bls abes laa... kah2x...

a'are :: taw laa uma die kat kajang.. :PPP

Princess Nusy said...

ske sgt poke2 org nyh..hehe.. =)

cikOREN said...

ha9..mace2 la demo nie gak eh..

AesyaZealous said...

poke tu kalau dlm bhsa melayu cucuk kalau xsilap..

macam cuit2 orang laa kirenye.. utk merapatkan silaturrahim, kita poke2 org la kt fb.. tanda kita ingat mereka, tegur mereka..

banyak gile org poke ko..ko poke semua orang dlm fb ke weh??haha

Chachos Cheezy Wedges said...

Princess Nusy :: suke2!! hahaha

cikOREN :: haha.. unik x?? kah2...

AesyaZealous :: ooo.. kalo cuit2 tuh mmg suka laa.. xde laa sume... kah3x..

✿ cik pieQa ✿ said...

poke = tepok2 manja. hahahal ike dis part.

rasanya setahun skali kot balas tepok2 manja nie. selalunya bia je jadi hiasan kat sebelah new feed tu. ngeee~

Ain Zulaikha said...

hamboihhhh boleh pulak nak kumpul poke poke face ni banyak2 yek hehehe

Chachos Cheezy Wedges said...

✿ cik pieQa ✿ :: da agk da poke tuh tepuk2 manje.. hahaha

Ain Zulaikha :: hahaha.. jom laa kumpul ramai2.. kah3x..

norhatizahmohamed said...

menyampah dgn orang yg poke aku. (._.")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...