disable highlight

Followers

Friday, 12 August 2011

Baca laa Kalau Berani


Assalamualaikum & selamat sejahtera...


Korang semua da baca entry yang sebelom nie x?? kalau da bace bagos.. tolong laa mengaplikasi kan ye... kalau setakat bace pastu x buat serupa gak.. macam korang siram air dari paip getah kat daun keladi mak korang punya je laa jawab nya... sia-sia... hahaha... 

Motif buat entry nie sebab sekarang aku x boleh nak tido.. da 3 malam berturut2 aku xleh tido.. ntah ape penyakit aku pon xtahu.. pejam celik pejam celik xsampai lagi sebulan nak naik sem baru.. akhirnya, setelah sekian lama aku menuunggu, azab cuti hampir sampai ke penghujung... aku sekarang da jadi budak 3rd year laa.. tapi kan perangai tetap sama.. xmatang langsung... sedeyyy(>__<)'' 



Tugas aku sekarang jadi penjaga yang takde tauliah kat rumah pada waktu malam & bila sampai waktu sahur, kejut My Ayah, My Ibu & My Adik... senang kan keje aku sekarang... sape cakap aku x keje?? see, aku ader buat keje kot... kah kah kah...

Antara blog laki dengan blog perempuan mana korang prefer untuk bace?? bagi aku, suka lagi bace blog laki sebab kebanyakkan blog laki nie die punya post walaupon ade yang merepek2 + giler2 tapi banyak gak laa yang bagi info2 terkini & ayat2 diorang jenis selamba rock je... kalau bace tuh memang terasa dekat di hati laa macam kat tv9 tuh.. ecececehh... abes hilang stress bila terjah blog diorang nie... korang jangan plak pikir aku nie lain ye.. bulan ramadan nie... hahaha...



Tapi..tapi..tapi... aku x cakap aku x suka bace blog perempuan taw... blog perempuan pon aku baca jugak... korang aku da follow, mesti laa aku bace.. kalau x, baik xpayah aku follow korang kan3??... kalau xcaya jugak, cuba korang cek dekat blog korang.. mesti ader name Chachos Cheezy Wedges dekat ruang comment or shoutbox.. betol x?? (^___^)

Habis semua topik aku langgar.. lantak laa.. peduli apa aku.. nama pon tengah boring sekarang nie... kepada korang yang da bace sampai sini aku nak cakap TAHNIAH kat korang... korang sangat cekal & gigih orang nya.. dan dan lagi satu, korang memang BERANI.. hahahaha... korang jangan lupa tinggal kan jejak korang ye.. nanti aku balas balik... aku bagi choki2 sorang seketul... hahaha... 


p/s :: My rambut sudah panjang... My ibu sudah marah.... 

25 comments:

Farhana Jafri said...

hik3.. insomnia ea?? ada hikmah tu!! hahaha jd pak guard umah.. save budget.. hahaha same la.. suke gak bace yg laki pny tp bkn yg gian amek gmbar pastu yg nk jd model tu~~ hahaha

Chachos Cheezy Wedges said...

bace ngn tgk lain ye... kita dua suka bace kn.. hahaha... yes2, ader team... =)

mariatul_m0hamadiah said...

suke nak puji2 blog aku~ hahaha

hafieza daud said...

mana choki2? nak tuntut!

Ain Zulaikha said...

sengal gila.... hahahhahahha
dah habis baca dah pun...
bagus lah tolong kejutkan mak ayah, then pasni tolong kejutkan kitorang lak eh.. hehehehe

atien rashidi said...

suke minum coolblog :P

AesyaZealous said...

kejutkan kitorang lakk..hahaha

taca said...

choki choki choki choki

mocha~ said...

yeah! choki choki~

Chachos Cheezy Wedges said...

hafieza daud,mocha,taca :: nak choki2 ke?? da bace smpai abes belom?? hahaha...

AesyaZealous :: nak kene kejut jgk ke?? boleh je.. =)

atien rashidi :: ape kne mengene ngn cool blog nie?? >.<

Ain Zulaikha :: boleh2.. TQ sbb sbb bace.. kah3..

Mariatul :: xsuke kene puji ke??

rajin gle aku tulis nme korang satu2.. hahaha... lol

chema said...
This comment has been removed by the author.
are_liana said...

haha. padan muke kena marah dengan ibu!!~~~
gi kerat rambut tu cepat !kahkahkah!

bace komen kat atas pasal coolblog, teringat pulak org ade janji nk blanje die coolblog. huhu.

chema said...

kita geng! insomnia..sy ad tulis entry pasal sleep disorder kt entry nih http://girliciousdiary.blogspot.com/2011/05/penyakit-tidur.html
blog lelaki mang lg best.nk2 blog d other khairul n my life is pblic

syuhadamdhassan said...

haha. saye da nak masuk 4th year ! tp dr 1st year dah matang ! :D
eh, tanak choki2..nk chupa chup ! hehe:)

Chachos Cheezy Wedges said...

a'are :: ader janji ea?? cpt laa tunai kan.. hoho..

chema :: budak upm mmg satu geng pon.. hahaha..

syuhada :: seyes laa da final year?? mcm x je.. hahaha... chupa chup tuh ape??

syuhadamdhassan said...

la, betul la..naek sem baru bulan depan, consider 4th yr 1st sem student :)
la, chupa chup tu lolly pop la...tak tau ye??haish..huhu

LeNsA said...

bak sini choki2 tu..hahaha..sila gunting rmbut sebelum tetibe bangun..rambut dh kena potong..haha

Chachos Cheezy Wedges said...

syuhada :: oooo.. aah laa.. selalu mkn lolipop tuh.. haha.. nak perisa ape?? hahaha..

lensa :: nak amek laa kat sini.. hahaha

hamzah ian said...

aku tak phm sebenarnya.. ahaha

are_liana said...

nak anggap tak janji pon boley...hehe ;)
bulan pose ni, nak tunaikan cane...huhu.

Chachos Cheezy Wedges said...

hamzah :: ape yg ko xphm?? hahaha..

a'are :: nk seribu daya xnk seribu dalih... haha..

teha said...

sy xkesah belong lelaki or perempuan.. sy bace jee... hehe ~~

Run Away said...

blog pompuan ok apa...;p

norhatizahmohamed said...

memang tak matang. haha ada la difikir tu tak dapat tido ;P
ada jgak nama kau, tapi baru bape kali. hahahah ;P
weh. tak kan ko kejut sahur je, ko tak masak keee pun?

Chachos Cheezy Wedges said...

teha :: bgos laa kalo x kisah... kalo mcm tuh pon boleh.. haha

Run Away :: ye2.. blog pompuan mmg ok... =)

tza :: ader name aku?? ape tuh?? xphm... masak?? blom masenye lg.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...