disable highlight

Followers

Saturday, 13 August 2011

Contest Datang Lagi


Assalamualaikum w.b.t

Bangun2 macam biasa laa kan tyme cuti nie mesti teros bukak laptop... tapi hari nie aku x sahur sebab aku tido pukul 4 pagi tadi.. terlajak sahur pastu tido lambat memang konpem terlajak subuh.. jahat nya aku nie... da laa bulan ramadan nie.. ish3x.. korang semua jangan jadi macam aku taw... xberkat puasa korang... tapi aku da qada' da solat subuh aku tadi.. benda wajib mesti laa kena buat kan.. lagipon bukannya sengaja... peace2!! ^_^v

Ok, rutin wajib bila online adalah bukak MukaBuku (FB), tengok notification, main game Empires & Allies... da bosan lepas tuh bukak blog plak.. tengok pageview & tengok follower bertambah ke x dengan muka berharap.. selalu nya memang akan kecewa.. aku bukan laa blogger yang femes macam2 korang semua nie(merendah diri).. da lupe kan yang nie.. seterusnya, bukak shoutbox then balas2 comment.. selepas tuh baru laa pergi terjah blog2 orang lain yang ader buat entry baru.. apa yang aku nak bagi tahu kat sini pasal nie laaa.. mukhadimah dia bukan kemain panjang lagi kan.. hahaha...

Banyak member2 aku buat entry baru tapi yang membuatkan aku mushkil kan tajuk entry diorang semua nya sama sepesen jekk... haha... aku pon dengan rase ingin tahu pergi laa bukak satu2 blog diorang tuh semua.. usha sana pastu usha sini... akhirnya... OOoooooooooo(panjang ooo aku nie) patot laa sama sebab yang tuh semua entry pasal contest.. ada 3 contest yang aku ada baca setakat nie... hadiah semua berlandaskan duit raya.. aku xpenah lagi nak join contest2 yang macam nie lagi tapi niat kat hati nie ada terasa jugak nak join(apa ayat aku nihh).. disebabkan vitamin "M" aku kuat so lain kali laa aku join ea..

Kat bawah nie aku bagi link2 diorang tuh ye.. kalau korang nak duit raya o hadiah leh laa join... jangan segan2 & jangan malu2.. hahaha

  1. Satu
  2. Dua
  3. Tiga


p/s :: maksud GA tuh ape ekk?? 
kalau aku buat contest agak2 korang nak join x?? hahaha...

8 comments:

Run Away said...

wish....good luck....;d

hafieza daud said...

klau contest awk wt bg sy hadiah free2 je sy nak :P

norhatizahmohamed said...

insomnia kan smpai tlajak subuh. haha
sama la kita. bkak blog, tgk follower tmbah ke tak T_T kalau ko tak nak kecewa kan, ko rajin-rajin la bw. ping blog ko ke. mesti follower ko naik. hehe
weh, kalau ko wat contest yang bagi duit, aku join. hahaha

Chik Bulan said...

GA tu giveaway.. orang nak bagi hadiah.. lebih kurang cm contest la.. tapi bese nye GA ni x kire bakat ape2. sbb pemenang dorg tentukan gune random. mcm cabutan bertuah la..

Chachos Cheezy Wedges said...

Run Away :: tQ!!

hafieza daud :: tandas awam pon kne bayar 30 sen der.. hahaha..

tza :: hahaha... skrg ngah cuti mmg tgh rajin pon.. nnt da start sem mmg berkepuk laa blog nie.. haha..

Chik Bulan :: ehh, chik bulan comment laa... mne pergi?? lame menghilang... hahhaa.. nway, tQ!! haha..

Chik Bulan said...

haha.. x hilang mane pn.. jd silent reader je :)

ILA HonEyBuNNy said...

ala...

jangan la kata cm tu...cuba ingat balik apa tujuan kita berblog..hehe...

xkish la ramai followers ke x kan...hehe...jnji kepuasan kita dalam menulis...hehe

g.a tu giveaway...sapa nak hadiah n bertuah mst join..ehhehe

Chachos Cheezy Wedges said...

ILA :: ye2... baikkk~~
tp follower die da beriban2.. hebat2!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...