disable highlight

Followers

Thursday, 8 September 2011

UPM I'm Coming!!


Assalamulaikum w.b.t.


Lama giler2 x update blog nie... dekat2 nak start belajar takde plak idea baru... kena pergi bertapa nie cari ilham... sekarang baru aku tahu bila da ader blog & pastu xde idea nk tulis apa... rasa menyampah giler boley x?? nak blogwalking pon malas + segan... kalau aku drop comment aku, konpem2 diorang pergi kat blog aku plak kan (bajet femes)... pastu diorang tengok xde entry baru... konpem2 diorang blahh teros & pastu da malas nak pergi kat blog aku da...


Next week semua IPTA dekat seluruh Malaysia da start bukak da... setelah 4 bulan menternak pelbagai jenis spesis kat rumah, akhirnya tamat jugak sesi menternak nie... x sangka plak aku da nak start belajar balik.. kah kah kah... rindu plak kat budak2 kosmate aku... rasa nya macam aku ada yang da terlupa nama diorang nih... hahaha!! lantak laa... buat2 ingat je sudah... sorry kawan2 ku... nie semua salah cuti..  da cuti 4 bulan korang paham2 je laa kan jadi apa... ada 3 benda yang buat aku risau selepas cuti 4 bulan nie..
  1. Otak aku konpem2 terkejut... sebelom nie relex2 je... sekarang kalau da start belajar memang takkan rilex laa... macam2 kena pikir kot... test tiap2 minggu lagi... ntah boleh terima atau tak... 
  2. Tulisan tangan da xyah cakap la... kalau dulu pon da macam haremmmm sekarang ape tah lagi... memang jadi tulisan sanskrit laa... baca dengan mengeja seketul2... 
  3. Soalan feveret bila lama da x jumpa... "nape ko macam da berisi sket ekk??" aku malas betol nak jawab soalan nie... korang pikir sendiri laa.. da cuti sampai 4 bulan.. memang laa naik!! x mungkin turun... hahaha!!

p/s :: sejak akhir2 nie asek tengok jam je... hahaha!!

22 comments:

Wadi AR said...

balik la kau. balik la kau. gua menyeru ni.






hahahaha

anamizu said...

soklan wajib tuh..kehkehkeh

Nur Intan Syafinaz said...

Selamat kembali ke UPM..
weeee:)

AesyaZealous said...

slmt belajar semulaaaa!! keh3

Bigdaddyz said...

all de best...:)

niazis said...

gud luck utk sem baru:)..
memang soalan wajib tuh..=_=

norhatizahmohamed said...

mesti unik tulisan ko kan. hehehee










bye.

iejjah said...

cuti 4bln...kje mkn tdo kn tdo..cn ne x nek...haha...eh.....stay klej x???

teha said...

cuti 4 bulan kot.. biase laa tu kalau berat bdn naik.. hehe

Fyza Lovato said...

ah aku soklan peberet "apsal muka ko jerawat banyak eh" hadoi.

sedih weh jangan la jujur sgt. hahahaa

aku asik tengok beg ja skang ni. malas nak kemas lagi. hahaha

Nafisah Ruslan said...

selamat belajar semula ! :D

anamizu said...

cepat balik cepattt! :P











neh cik ana mai lagi..
tp ko x hapdet entry baru..kih3

✿ cik pieQa ✿ said...

yeah welcOme back to kampus. uh ! stress~

nurain said...

untunglaaaaaa......... hahahahahhaha

ayuyuuu :) said...

tak tahu kenapa lately ni jumpa banyak blogger upm?

jdoh kot dgn kawan2 upm. wee ^^


update lah entry baru :) penulisan yg baik..
gudluck study!

Amna.Qadeeja said...

slmt belajar jugak hehe

eqbalzack said...

salam tuan,
sama lah kita student UPM. tapi abg eq takde cuti pun sebab PhD student mmg kena menghambakan diri kat fakulti/dok lab..hehehe

Rara. said...

bab tulisan tu, maybe kita nak sama kot. muehehe.

aleen aiden said...

yeah!kembali membelek buku nampaknye.agaga~

CIMA said...

welcome back to upm..haha..agak2 law teserempak boley cam ke? haha..tang tulisan tuh sama lah...pegang pen pun da xbetol

hazanis said...

welcome back student...meowww.....haksss

Umie Artoqiemie said...

kau ternak apeje kat rumah ? haha

*yap, semua gambar aku edit sendirik :) saya gila tangkap gambar.. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...