disable highlight

Followers

Thursday, 22 September 2011

Maluuuu Woiiii!!


Assalamualaikum w.b.t

Tak sampai 2 minggu kuliah start lagi da ader da benda yang paling aku trauma jadi kat fakulti... Tadi lepas kuliah Reaction Kinetics & Reactor Design ada kelas tutor Mass Transfer pukul 9 a.m tapi disebabkan aku da jadi budak 3rd year sekarang memang harapan laa aku nak pergi kat kelas tuh teros (bajet senior besar)... pagi2 mesti laa kena shoruuuu dulu kat kafe fakulti... perkara biasa sebagai seorang student tuh... kah kah kah... 

Breakfast plus sembang2 & gossip2 sket (ader ke??) da makan masa 20 minit da.. lepas tuh teros rushing nak pergi kelas tutor... masa nak pergi kelas nie laa terjadi nya satu kejadian yang aku taknak tuh... memang siott laa... aku boleh TERmasuk kelas budak final year pulak... muka da confident habis da... siap da letak beg atas meja da pon.. selamat laa aku x duduk lagi... budak2 final year nie semua boleh bantai pandang aku pulak... cissss!! dengan budak2 final year tuh aku tak segan sangat tapi aku segan giler kot dengan Dr. Yus... dia tuh Ketua Jabatan(KJ) kos aku tuh.. Damnnn!! 


Tyme masuk tuh aku da pelik da kenapa Dr Yus yang ajar kelas tutor... dia KJ kot... sepatutnya kakak tutor laa... tapi sebab otak aku tak berfungsi dengan baik pagi tadi, aku masuk je laa kelas tuh... aiyoooo~~


Tu laa balasan orang yang selalu masuk kelas lambat kan... memang dapat reward secara cash $$$ kot.. taubat lepas nie kena lebih berhati2 lagi...

p/s :: terasa macam lama giler je tak main boling... jommm korang!!

11 comments:

mocha~ said...

tu laa..budget lagi senior besar! hahha

Wadi AR said...

disebabkan kau dah malu ape kate kau belanje aku boling?

CintaKhadijah said...

haha.. mesti muka blushing gile an pastu..;p

jom2 maen boling! :)

jot said...

ehh.. kite mmg bukan 1 batch ke? warwarwarrr~~~~

beLLa said...

kau nak belanja maen boling ea? jomm! ;p

norhatizahmohamed said...

tak pe salah masuk weh. yg penting, masuk tu confident, keluar pun muka confident. haha!

ctk said...

hahahaha..memalukan betoi lah...selambe deq je masuk ye :D

ayuyuuu :) said...

hahaha.

adoyy hang. kann dah kena.

pengjaran habis tuuu.


tu kat Mines pon ade boling. jom men kat sne, kuikui:)

Aesya Zealous said...

mlu gle doh. len kli usha2 dulu b4 msuk klas.haha

Nafisah Ruslan said...

hahaha.. sabar jela. tu lah akibatnya klau datang kelas lambat..nasib baik xduduk belajar sekali..

i am S!L4H.. said...

hahahadehhhhh. yang TER2 ni la yang x leh bla kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...