disable highlight

Followers

Tuesday, 20 September 2011

Bye-Bye Rambut Ku


Assalamualaikum w.b.t.

Akhirnya setelah 8 bulan aku membela rambut maka tamat laa sesi bela membela nie... bangun pagi2 tadi MY ibu da bising2 da suruh aku pergi gunting rambut... sebenarnya sebelum nie dia da bising da tapi pagi tadi lain macam pulak bising dia... da laa setiap pagi kena hantar dia pergi kerja... memang sepanjang perjalanan nak hantar dia pergi kerja kena bebel je laa... selamat tempat kerja ibu aku tuh dekat.. kalau tak mahu bernanah telinga aku nie... sekarang rambut aku sangat pendek boleh tak?? segan pulak nak pergi kelas esok (gedik giler kan)... pape pon selesa sangat2 taw!! hahahaha...


Actually (gedik giler guna word nie) aku lagi suka rambut pendek dari rambut panjang... sebelom nie bela pon sebab saje je nak rasa macam mane kalau rambut panjang... bagi aku rimas jugak laa.. macam mane laa dengan golongan hawa kan... mesti sentiasa berasap je kepala korang kan... da laa pakai tudung lagi... pastu ada pulak jenis lilit lagi... kah kah kah... tapi takpe, korang sangat Cantik @ Lawa bila pakai tudung... xkisah laa style macam mane pon... aku sokong korang kuat2 laa... hahaha!! (sape yang pakai tudung seronok laa tuh aku puji) :P


Ok, sekarang masuk part lain pulak... petang tadi ader kelas tutor pengucapan awam dekat fakulti aku... yang mengajar harus laa seorang tutor kan... tutor kelas kteorang nie sumpah cantik giler... x tipu punya nie.. dia budak master semester 1... budak lepasan UPM gak... makna nya umur dia lebey kurang macam kiteorang je laa... memang boleh buat jodoh nie... wakakakaka!!! kenapa laa lecturer pengucapan awam tuh bagi tutor yang cantik mengajar kat kelas aku (kalau xcantik pon mengeluh jugak)... hahaha... macam mane nak fokus belajar kalau macam nie?? korang jangan pikir macam2 pulak ehhh... dosa2.. memang aku rasa budak2 nie takkan miss laa kelas tutor dia punya... peace2!! ^____^


p/s :: da jadi budak 3rd year laa sekarang... sekejap je rasenye berlalu...

8 comments:

cik Atiera said...

gatai hang naa.. :p

Wadi AR said...

untng la dpt tutor cantik. UNTUNG LAAAA

MrS. F said...

untungla :)

Chachos Cheezy Wedges said...

korang sume mmg baca part yg last tuh je ke?? huh!! hahaha...

Aesya Zealous said...

untunglaa aku pakai tudung ko puji..hahaha

untunglaa tutor cantik...aku skang hampir sume lecturer lelaki..pangkat bapak dah pon..wuwuwuwu

Boss Sam said...

xyah men kasar lah .. dia aku punya ... hahahaha

ayuyuuu :) said...

potong rambut? HAHA good. memang smart.

rambut panjang tp tak terurus mcm kawan ayu, rase nak sekeh.

untung dapat lecturer cantik.

segar nak belajaw :D

i am S!L4H.. said...

hahaha. pernah nampak x kepale perempuan berasap? x kan x kan... =p cool je.. muahahah

weh semangat la korg kan dpt tutor cun gitewww. x kelip lah. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...