disable highlight

Followers

Saturday, 24 September 2011

300 sudahhhh!!


Assalamualaikum w.b.t.

Akhirnya, aku da ader 300 follower yang otai2, hebat2, hensem2 & cantik2... lama giler kot nak capai benda alah nie... dulu masa first2 buat macam rasa mustahil je nak dapat follower sebanyak nie... aku bukan nye retissss sangat buat2 blog nie... kalau nak compare blog aku dengan blog2 korang memang macam langit ke-7 dengan mantel bumi laa jawabnya... ayat pon bersepah2... ayat humble giler kan... kah kah kah... sekarang da boleh da buat target yang baru...  korang kalau rajin boleh laa pergi ke blog follower yang ke 300 aku tuh... link dia kat bawah nie... jom terjah ramai2!! hahaha...


p/s :: report tak buat lagi nie... blog sempat pulak update... 

17 comments:

Diyana Zefx said...

mekasih promot..
:)

Chachos Cheezy Wedges said...

hahahaha!! ur welkem... =)

Umie Artoqiemie said...

300 tu wehh.. tahniahhh!!! teruskan berblog bro.. jangan jadi macam aku dulu.. tetiba semangat blogging luntur..

I wong (依之汉) said...

Alamak! Aku takat dapat 95 jer. Aiseh. Kena banyak blogwalking n say hi la ni. Aish. Malas betul aku.

Aesya Zealous said...

aku rasa ko boleh dpt reader yg ramai lg if ko buang music kat atas tu. wlupun boleh tekan pause or stop, blogger kt negara kita ni pemalas nak tekan stop. tekan X kat hujung tu rajinlaaaa..

pndgn aku la. klu ko nk gk, ape boleh buat...

Terbang Bersamaku said...

wah...tahniah..teruskan buat blog...=)

Chachos Cheezy Wedges said...

da buang da... lg2?? ape lg yg xkena?? hahaha..

Mia Liana said...

tahniah... semakin ramai followernya...

i am S!L4H.. said...

haha. sumpah humble.

ok la nih ade report tuk posting blog. ce tanye rumet kau. die ade??? hahah<-- eh kalo die ade blog, buat2 x nampak je yg aku ckp td. kakakaka

eh2 buang la word verification tok komen ni. x de mende nih lg hensem tau. kau nak? eh apekah komen b'jela. >.<

I do I need Iman said...

perh. tahniah dear. moga lagi maju,
;)

jmput.
http://mawarkuwada.blogspot.com/2011/09/teruja-dengan-kehadiranmu.html

mocha~ said...

nak sign...hahha,

Nafisah Ruslan said...

gambar saya ada disitu! :)

tengs very mush atas nasihat suruh buang bloglist.. skrg dah xde malware lagi.. alhamdulillah..

tengkiu au au au :D

Nafisah Ruslan said...

diyana zefx tu classmate saya.. hai diyana! haha

miratun madihah said...

eh dia classmate saya juga :)
sumpah tak tipu okay :)

Chachos Cheezy Wedges said...

seyes laa nafisah ruslan & miratun madihah?? hahaha... seram kejap...

ctk said...

wah...adew muka ct lah...hahahahah..tahniah2..ct pon bru je capai 300..tp xsmpat nk print screen..tertidoooo..huhuhu

Diyana Zefx said...

hai classmate sayang :) !!!!
fisa & madi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...