disable highlight

Followers

Thursday, 15 September 2011

All In One


Assalamualaikum w.b.t

First week yang hampir tamat... memang feveret aku first week nie sebab banyak kelas tak start lagi... heaven giler bagi budak2 engineering... lepas nie memang bertuah laa nak rase macam nie lagi.. kalau nak jugak memang kena tunggu next sem laa.. kah kah kah... start next week memang takkan selenang & sesenang macam first week nie... memang kelas kuliah, tutor dengan lab bersepah2... lepas tuh xpenah plak class nak cancel kan... kalah orang kerja admin kat fakulti aku tuh..

Post kali nie aku nak cakap yang aku semakin malas nak update kat blog nie... mungkin sebab da start belajar kot & maybe idea da kering kontang... ataupon lagi satu memang aku seorang yang pemalas... hahaha!! masa berjalan macam rasa sekejap sangat... xsempat nak blogwalking... dulu rajin pon sebab tengah cuti 4 bulan & xde buat pape... xpe, aku akan pastikan masa aku kat blog nie ada walaupon agak busy sekarang... yeahhh!!


Tadi masa dekat kolej tyme aku nak turun guna lif ada laa segerombolan budak nak turun lif gak.. aku dekat tingkat 5 & nak turun ke ground floor.. lif bukak & diorang pon masuk... lepas tu tanpa segan silu leh pulak diorang tekan butang 4 dengan 3... perghhh!! setakat nak turun setingkat dua xperlu kot nak guna lif.. kalau naik boleh dimaafkan lagi.. korang jangan buat macam nie ekk.. kesian orang yang nak turun tingkat yang paling bawah sekali... tensionnn weyhhh!!

Cerita baru yang nak keluar dekat wayang banyak pulak bulan 9 nie... semua cerita nak tengok boleh tak?? duit tengah masyukkk kan masing2... jom weyh tengok same2.. mari kita tabur duit dekat tempat wayang ramai2... hahaha!!


p/s :: sem baru kena laa ada azam baru

12 comments:

anamizu said...

hesh nak pulun tengok movie plak die..jgn nk perabeh duit tuh! study..stdudy cepaaaaaat! hak3



*jom2 tgk sesame jom :P

Ijah EmoTemo said...

heee mmg byk plk movie keluar ni! hihi. mmg habis la duit raya yg kumpul haritu ahahah

Umie Artoqiemie said...

kau budak engineer stress doe!! kawan aku macam nak gilo dah..

anamizu said...

xyah nak ngengade..
mak kan dah pesan soh jimat2 duit tuh..sile jgn degil :P

Wadi AR said...

aah, sem baru tgk muvie baru ye

CIMA said...

mari menghabiskan duit pTPTN yang berkepuk2 tuh di mines ...hahaha.. :D

Aesya Zealous said...

aku benci orang yg nak turun satu tingkat tp guna lif. sbb aku tak buat cmtu. haha!!

wan azie said...

oucchh......duit lum masyuk...



tgk trailer jek la....hohohoho

anamizu said...

hoi! heyy kamu!
dah tengok raya x jadi..
sila review cepaaaaaaaaaaat...hehe

atien rashidi said...

untung la degree kan . :p

i am S!L4H.. said...

tolong taburkan pihak kite erh.

hikhik

i am S!L4H.. said...

adehhh. x tau nak reply kat mane msj anda d cbox itu.

>.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...