disable highlight

Followers

Friday, 22 July 2011

Mona lisa

Kelmarin, adik aku wat record keluarga.. xpenah2 family aku beli barang dari luar negara guna credit card... tapi die da buat sume tuh.. cisss!! Dengan kerjasama dari ayah aku yang tolong mensignkan & menggunakan credit card beliau, dapat laa benda yang adik aku nak2 kan sangat tuh.. korang nak tau ape x barang tuh?? nie sume di sebabkan demam k-pop... barang tuh adalah CD & Poster group Mblaq (Mona lisa).. kat bawah nie sempat aku snap beberape gmbar pada hari kejadian... hahahaha... bak kata die siap ader bau Korea lagi... hahahhaa!!








Mona lisa


Amacam?? korang yang minat Korea macam nie jugak ke?? bagi aku ntah pape ntah adik aku nie... 
boooo k-pop!! hahahaha... =P

p/s :: korang ader?? hehe..




4 comments:

Al-Quran Digital Read Pen said...

oo..nasib tak minat korea..ehee

Chachos Cheezy Wedges said...

mmg x minat... hahaha!!

are_liana said...

ye.ye je nwar tu...
tau-tau kang tersampuk ngan k-pop gak.
hahahaha :D

Chachos Cheezy Wedges said...

betol laa x minat.. tp ader laa 2-3 lagu yg suke... hahaha~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...