disable highlight

Followers

Tuesday, 4 October 2011

Malam Temasya "Kampung Perang Mertua"


Assalamualaikum w.b.t

Hari ahad lepas, kos aku ader buat makan2 sket.. nama yang diorang bagi untuk event nie ialah Jamuan Malam Temasya "Kampung Perang Mertua" (KPM)... havoc tak name event aku nie?? kah kah kah... tapi seriously aku pon tak tahu macam mane diorang boleh dapat name nie.. biarkan laa pasal tuh... balik kepada topik asal... merupakan event tradisi kos aku setiap tahun sejak dari aku first year lagi... event nie aku rasa tak pernah miss lagi kot setakat nie... korang nak tahu sebab ape tak pernah miss tak?? sebabnya ader budak2 first year(gatal giler kan??)... hahahaha... jamuan nie macam sesi perkenalan & ramah mesra laa antara budak first year dengan senior2 diorang... event nie simple2 jekkk... ade buat bakar satay, makan2, dengar wakil alumni citer pasal pengalaman diorang kerja camner & ade game2 sket... senang citer event nie berjalan dengan lancar laa malam tuh & makanan semua cukup... KPM memang semua sporting laaa!! OhSemmmm...
thanx kepada semua AJK & yang telah hadir pada malam tuh...


kalau nak nampak lebih jelas + besar, boleh click dekat gambar tuh

p/s :: besok start interkolej ragby.. kolej 10 aauummmmm!!

8 comments:

ayuyuuu :) said...

eh eh.
hang kolej 10. ade membe kat situ.

tlg tnjuk ajar dy eh senior! HAHA.

engeneering bahagian ape?

ayuyuuu :) said...

oh ade beberapa org.

dhania hafizah. shes from the same course dgn anda..tp baru sem 1 la.

sorang lagi.
amik biosystem n agriculture eng.
rasenye dia belum pindah kolej lg. still kat kolej 13. haha.

saje je tnye. thank u thank u :)

iejjah said...

la bdk k10 upenye...haha..igtkn dak srumpun :P

Amna.Qadeeja said...

err cam pelik je nama tuh haha

mlm td pn ktowg de dinner mkn2 celebrate senior ktowg yg dah grad hehe cam alumni jgk ;D

miratun madihah said...

kampung perang mertua?
dapat cuci mata kan,haha

iejjah said...

xdek mknenye nk jles...pui....haha....eh...ko mang gatal pon..lam gmbr rmai sgt pempuan...konpem ley sngkut 10 org...haha

Amirah Jafri said...

wowww .. nama event... terbaik.haha

Nafisah Ruslan said...

kampung perang mertua?
unik gila nama.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...