disable highlight

Followers

Sunday, 23 October 2011

Cuti Midsem

Assalamualaikum w.b.t

Cuti midsem da start!! jom hilang kan stress & rilex2 kan otak... sebenarnya aku tak tahu pon ader cuti midsem nie... sem2 lepas memang laa ader cuti nie tapi aku lupa kot.. sebab cuti 4 bulan tuh laa nie... sebelum cuti mesti laa ade kesusahan dulu kan... kesusahan sebelum kesenangan... hahaha!! takkan laa diorang nak bagi cuti saje2 je... Test 1 aku sangat2 laa mengecewakan... terok giler kot... macam mane laaa nak survive untuk sem nie... semua subjek hardcore2.. giler!!
  • Mass transfer 
  • Process control
  • Kinetic & reactor design
  • Statistic
  • Public Speaking
  • Lab Heat & Fluid


Sapa2 yang ada Twitter meh follow2 meh... sekarang nak aktif twitter pulak.. nak lawan tweet member2 aku yang da puluh2 & ratus2 ribu tuh(harapan laa nak kejar  =__=" )... aku nye follower bapak laa sket... boleh kira dengan jari... asek2 kat TL muka orang sama je... menyampah dowhhh!! kah kah kah...



9 comments:

Wadi AR said...

suke lettew dpt cutiiiiiiiiiiiiiiiiii

budak.mata.empat said...

esok kami balikkkkk!!!!
haha...

fidah adie said...

wah..selamat bercuti...sy pun tgh cuti semester c:

adiba ramli said...

haishhh. awalnye cuti. jeles ni!

mizzkechique said...

eh, dh setat coti sem ye.. hurmm, br nk g upm jmpa kwn..ishh..

IkiN NikisA said...

untgla cuti ang good luck for study :)

#o follow you da ..

Atiqah Wadiah said...

cptnyerr dh stat cuti sem...

aleen aiden said...

cuak juga dgn exm sem nih.sebab subjek sume yg tenat dan memenatkan.keh3.best of luck 4 both of us. :)

Asy Faro said...

lama pulak tak lawat sini..

aku malas nak bukak sosial web selain dr fb nie..nanti, serabut pastu blaja ntah ke mana!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...