disable highlight

Followers

Wednesday, 25 May 2011

Taa Yaa Paa Wauu

salam...

Entry kali nie aku nak cte pasal tayapawau... korg sume penah dengar x tayapawau nie?? perkataan nie slalu d guna kan tyme men polis entry ke, kejar2, o pape jela game mase kecik2 dlu.. sape yg jadi tayapawau nie kire nye mcm die spesel kes laa.. men olok2 laa senang cte.. slalu nye bdak2 kecik yg dpt gelaran nie.. lg satu kalo terlebih sorang ke cmtu laa... kalo budak2 laki memang aku berani jamin semua penah dgr kot perkataan nie.. yg x penah dgr tuh aku rase mybe ade something wrong kot kat dlm diri die... mybe die suke men masak2?? hahaha... gurau jekkk... jgn terasa ok... ape yg aku nak cakap pasal tayapawau nie adalah dari mane die datang?? kenape kecik2 dlu slalu sebut perkataan nie?? aku dlu sebut perkataan nie pon sebab memang kwn2 aku da memang guna.. so, aku pon gune jelaa.. mls laa nk kaji2 bnde cmnie kn.. tayapawau... tayapawau... tayapawau...

Yg buat aku nak tulis kat blog nie sbb SEKARANG tyme aku da hmpir berumo 21 tahun, baru aku tau ape itu tayapawau.. aku pon x pasti mcm mane tayapawau nie bleyh ade kat otak aku tyme skrg nie... yg psti aku baru tau mksd die ape.. sengal gle!! kalo korg nk tau, tayapawau tuh maksud die TIPU... cume perkatan tuh di eja dlm tulisan jawi... haishhh... kenapa laa aku baru taw skrg??... korg2 sume mcm aku jgk ke?? ataupon korg sume mmg da taw sejak azali lagi.. hmm, xksah laa... janji aku da tau tayapawau tuh ape... so, iktibar dr cte nie, kalo kite x taw pape kne laa tnye dlu... jgn men redah je gune... nnt kalo salah kn nyosal...

p/s :: bnyk kenangan manis tyme kecik2 dlu... =)

5 comments:

cahaya mata ;) said...

hahaaa..
sumpah nk gelak baca ni.
anwar2..kesian ko.
tp aki kecik2 dlu maen masak2..
so tak penah dgr ayt ni..=)

nurul syazana said...

weh sedih gila hidup kau baru tau tayapawau tu apa. haha

Chachos Cheezy Wedges said...

nak bunohh diri leh x?? hahaha~~

syefi said...

hahaha
sory tergelak, tapi agak kesian la bila dah 21 tahun baru tau
wekkkk :P

dafi said...

haha sengal la ewan ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...