disable highlight

Followers

Sunday, 27 November 2011

Sebulan itu Sangat Lama

Assalamualaikum w.b.t

27 OKTOBER 2011 - 27 NOVEMBER 2011

Da sebulan aku tak update entry baru dekat blog nie... rekod baru!! tenang je rase hidup aku nie(ayat sedapkan hati)... the truth is aku terasa banggang giler sekarang sebab ader blog tapi tak update cerita... tension pulak aku tengok blogger2 lain update cerita baru... siap berlumba2 pulak tuh... ping sana ping sini ping situ... aku PANG muka diorang sorang2 baru tahu... hahahaha!! banyak sangat idea korang nie... 

Yang aku pulak tak ada cerita baru plus aku malas tahap cipan da sekarang plus lagi laptop aku masuk bengkel hari tuh plus-plus tenet dekat rumah aku problem... kah kah kah... banyak kan plus aku??..  aku malas nak belek2 gambar baru & upload dekat blog nie... sebab gambar yang hampeh lagi banyak dari yang lawa... bhahahaha!! 

Lagi pon sekarang tengah minggu test 2 kat U aku nie... hidup aku kucar kacir umpama makan roti kosong cicah dengan air suam... hahahaha... stress giler jadi student engineering nie.. nak berjimba2 pon kena pikir dua tiga kali... test, assignment berlambak2... presentation lagi... haishhhhhhhhhhh.. (mengeluh panjang nie)... da penat mengadu da... thanx sebab sudi dengar.. kah kah kah... nanti da ada cerita baru aku update yer... tungggguuuuuuuuuuuu!! 

p/s :: mungkin lepas nie 2 bulan pulak aku x update... haha

5 comments:

bukan retis said...

nt lps2 ni 3bulan lak ek xupdate?hehe

btw,gudluck!kalo tensen,hantuk je pala tu kat dinding.bis cite.hahah

Wadi AR said...

ahhh, semua tu alasan semata chacoss :P

Aesya Zealous said...

alasan laaaaaaa wehhh

TiraPengemis said...

slmt ciapkn esaimen ea...

aenmatderis said...

haha,,lek ah..'budak engine..
aku dah rse putus urat saraf dah nie..tunggu masa nak keluar je..
eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...